Produkter

Här hittar du ett axplock av de produkter vi erbjuder.

Stort sortiment av gardiner

Vi erbjuder en mängd variationer av textilier för både form och funktion. Vi har enfärgade, mönstrade , transparenta, ljudabsorberande, flamskyddade, värmedämpande. Vi hjälper dig gärna hitta gardiner som ger rummet den karaktär du önskar. Vi erbjuder även lösningar där gardiner kan användas som rumsavdelare.

Skensystem

Naturligtvis erbjuder vi även produkter för upphängning av textilier.  Vi har flera modeller av manuella och motordrivna skensystem.

Lamellgardiner

Diskret, enkel solavskärmning. Med en lamellgardin är det enkelt att justera ljusinsläppet. Öppna upp helt, filtrera ljuset, rikta bort ljuset eller avskärma helt. Lamellgardiner är lätta att använda och ser snygga ut i alla lägen.

Rullgardin och mörkläggning

Rullgardiner finns i många varianter för olika smak och behov. Vi har stort utbud av både enklare mörkläggande rullgardiner och designrullgardiner av olika modeller.

Plisségardiner

Snyggt och smart alternativ till persienner. Plisségardiner finns i många varianter. Du kan själv välja om gardinen ska dras uppifrån och ner, nerifrån och upp eller dras från olika håll. De går även att få i en mängd olika färger, mönster och mörkhetsgrad.